16 Ağustos 2013 Cuma

Anime İçerikli En İyi 10 Site

Edit 1: "dizifa" sitesinin ismi değişmiş ve "animefilmizle" olmuştur.

Edit 2: Ben bu listeyi "16.08.2013" tarihinde hazırlamıştım. Lütfen yorumlarınızı bu konuya dikkat ederek yazın. Özellikle "anizm" sitesinin kendini çok iyi yerlere getirdiğini belirtmek isterim. Teşekkürler. 



Sayın anime hastası arkadaşlarım uzun zamandır böyle bir liste hazırlamayı düşünüyordum. Özellikle kendi deneyimlerimi sonra başka arkadaşların görüşlerini alarak ve Türkiye'de yaşayan arkadaşların kullanılabilirliğine göre siteleri listeye koydum. Bakalım anime sitesi Top 10 nasıl olmuş:


Japonya'da Havai Fişek Gösterilerindeki Patlama Sonucu 50'den Fazla Kişi Yaralandı

Japonya'nın Kyoto vilayetinde perşembe günü yapılan bir havai fişek gösterisi sırasında bir gaz silindirinin patlaması sonucu 50'den fazla kişi yaralandı.
Bazı iddalara göre patlama havai fişek gösterisi öncesinde havaya atılan bir cisim sonucu meydana geldi.


TEPCO N-Plant Fabrikasındaki Kirli Yeraltı Suyunu Çıkarmaya Başladı

Tokyo Elektrik Power Company, denize sızıntısı olduğuna inandıkları 1 nolu Fukushima kirli yeraltı suyunu kaldırmaya başladıkları açıkladı.

Japonya'nın kuzeydoğusundaki nükleer enerji istasyonundaki 1 ve 2 nolu reaktörlere yakın kuyulardan kirli sular vakumlarla alınmaya başlanmış. Bu kirli sular dekontaminasyon işleminden sonra tanklarda saklanmaya başlanacak.


Sento ( Japon Hamamı )

( modern bir sento )

Sento geleneksel Japon hamamıdır. Evlerinde ofuro (banyo) bulunmayan Japonlar günlük banyolarını yapmak için giderler. Eskiden aynı Türk veya Roma hamamlarında olduğu gibi sentolar insanların buluşup konuştukları, dedikodu yaptıkları yerlerdi.